понедељак, 25. јун 2012.

Suljina žena počupala Hurem!


Ljubomorna Berguzar Korel, supruga Halita Ergenča, napala Merjem Uzerli i ponovo prekinula snimanje „Sulejmana Veličanstvenog“

Ljubomorna kao pas!
Zakonita supruga glumca Halita Ergenča, popularnog sultana Sulejmana, turska glumica Berguzar Korel prekinula je snimanje serije „Sulejman Veličanstveni“ jer nije mogla da podnese strasne poljupce koje je njen muž razmenjivao s Hurem, tačnije glumicom Merjem Uzerli.

- Upala je na set i povukla Merjem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je da psuje i da je čupa, Uzerli je vrištala, a Halit je počeo da urla na svoju ženu, pokušavajući da ih razdvoji. Po svemu sudeći, on više ne želi da toleriše ispade ljubomorne supruge. U studiju je nastao haos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita reditelj nije naglavačke izbacio Berguzar - kaže za Haberler izvor koji se našao na licu mesta.

Supruga glumca je plakala dok ju je on držao za ramena i besno joj se unosio u lice. S druge strane, Merjem je bila u šoku i nije progovarala. Tako je Korel po treći put uspela da prekine snimanje, pošto je i ranije imala slične ispade.
Naposletku, Merjem se obratila kolegi Halitu, preporučivši mu, doslovce, da veže ženu pre nego što sledeći put dođe na snimanje.

Нема коментара:

Постави коментар